• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Замість випускного в Огульцях - свято вручення документів про освіту

Замість випускного в Огульцях - свято вручення документів про освіту

2020-07-23

випускний-2020

23 липня 2020 року в Огульцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося свято вручення випускникам школи документів про освіту. Вітаємо наших випускників! Нарешті настала та урочиста мить, коли кожен з випускників отримав нагоду взяти до своїх рук «Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти».

Медаль Юнак Ліані

Найприємніший момент для вчителів, батьків – це вручення золотої медалі Юнак Ліані Сергіївні, золотій дитині цього класу, яка отримала також і Похвальні листи за численні перемоги у районних етапах предметних олімпіад та конкурсів.

Директор школи Омеляненко Т.М. з медалісткою 2020 року Юнак Ліаною

Директор школи Тетяна Михайлівна Омеляненко вручила золоту медаль, грамоти Ліані, документи про освіту всім учням класу, а також сказала теплі побажання на адресу випускників та їх батьків.

Випускники школи з Рмеляненко Т.М. та Полежаєвою Р.І.

Свято підготувала і провела Полежаєва Ріта Іванівна, заступник директора з виховної роботи, яка в цих дітей вклала свою душу, була їх наставником у всіх справах старшокласників, підготувала відеоролик про клас, де були вміщені численні фотокартки зі шкільного життя цього класу, а також звучали вітальні слова Ріти Іванівни, її авторський вірш в дарунок випускникам.

/Files/photogallery/1496/IMG_2377.JPG

З вітальною піснею виступила Холодна Дарія Володимирівна, яка навчала цей клас зарубіжній літературі та російській мові. Перша вчителька Світлана Андріївна Карпюк нагадала всім, якими цікавими дітлахами були ці діти 11 років тому і побажала кожному з них знайти своє щастя в житті.

/Files/photogallery/1496/IMG_2403.JPG

Тверде напутнє батьківське слово сказав Юнак Сергій Михайлович

Вітання від батька медалістки Юнак Ліани

Урочистості пройшли дуже скромно, через карантинний режим довелося скасувати в цьому році традиційний Випускний вечір, але й в такому тісному дружньому колективі панувала душевна атмосфера єднання учнів, батьків та вчителів.

/Files/photogallery/1496/IMG_2465.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.