• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага учнів Огульцівської школи: День безпеки в Інтернеті!

Увага учнів Огульцівської школи: День безпеки в Інтернеті!

2021-02-09

/Files/photogallery/770/Sid+2021+Poster4-be3c9a6d-640w.png

Увага! Увага! Щороку на другому тижні лютого відзначається День безпеки в Інтернеті! Цьогоріч нагадати всім про безпеку в Інтернеті - особливо актуально.

Для учнів КЗ "Огульцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" були проведені уроки безпечного Інтернету, на яких обговорювалися напрямки можливої небезпеки в Інтернеті, а також переглядалися деякі відеоролики про небезпеку Інтернету з наступним обговоренням ситуацій, розкритих в них. Особливо наголошувалося на думці, що наш мозок - запам'ятовує всю інформацію, яку осягає - тому треба бути більш розбірливими в ній.

Звісно, все, що є в Інтернеті - створено самими людьми, але далеко не все там створено з благочинними намірами, на жаль, великий відсоток інформації чи навіть небезпечних ситуацій - створюється зловнисниками.

/Files/photogallery/770/IMG_3172.jpg

Трішечки історії: За ініціативою європейських некомерційних організацій European SchoolNet та Insafe Захід запроваджено День безпечного Інтернету (англ.Safer Internet Day), який з 2004 року відзначається у вівторо кругого тижня лютого.

Цього дня в багатьох країнах світу обговорюються:

  • шляхи безпечного використання молоддю Інтернету,
  • питання інтернет-етики,
  • загрози протизаконного контенту.

Мета Дня безпечного Інтернету - досягнення об'єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.