• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч_учнів_молодших_класів з інспектором ДСНС

Зустріч_учнів_молодших_класів з інспектором ДСНС

2016-02-22

Зустріч з інспектором ДСНС

22 лютого 2016 року провідним інспектором Валківського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області Сировим В.Д. було проведено бесіду з учнями 3,4 класів про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, правила поводження на льоду та правил під час знаходження боєприпасів Великої Вітчизняної Війни

Держа́вна слу́жба Украї́ни з надзвича́йних ситуа́цій (ДСНС України) — один з центральних органів виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики в сферах цивільного захисту, захист населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідацію надзвичайних ситуацій, рятувальної справи, гасіння пожеж,пожежну та техногенну безпеки, діяльність аварійно-рятувальних служб, профілактику травматизму невиробничого характеру, а також гідрометеорологічної діяльності.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій утворена шляхом реорганізації Міністерства надзвичайних ситуацій і Державної інспекції техногенної безпеки України. З 25 квітня 2014 діяльність Служби спрямовується і координується Кабінетом міністрів через Міністра внутрішніх справ.

Емблема ДСНС України.svg
Емблема ДСНС України (нового зразка)
Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.