• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ювілей Огульцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Ювілей Огульцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

2012-09-15

KonotopNP Конотоп Наді Панасівна - директор школи у 1972 році

У цьому році ми відзначаємо 40-річний ювілей нашої школи, а точніше - її сучасної будівлі. Адже школа в Огульцях існувала ще з поміщицьких часів.

У 1972 році завдяки зусиллям Конотоп Надії Панасівни, тодішнього директора Огульцівської середньої школи, навчальний рік почався в новому будинку. Пропонуються вашій увазі унікальні фото: розмітка фундаменту школи та мітинг на честь відкриття школи.

/Files/images/митинг на честь откр. шк..jpg
/Files/images/rasmetka-min.png

15 вересня 2012 року ми приймали вітання з 40-річчям школи від усього села. В Будинку культури села Огульці відбулося грандіозне свято, яке об'єднало дві події: 69-та річницю визволення села та
ювілей нашої школи. До численних привітань приєдналися і гості: Біловол О.М., кандидат у депутати Верховної Ради, Малявін М.О., голова Валківської районної державної адміністрації, Яцина Ю.Д., заступник голови Валківської районної ради, отець Миколай, настоятель Огульцівського храму Пресвятої Богородиці, Марусяк А.П., сільський голова та багато інших гостей.

Багато теплих слів було сказано і про вчителів, які працювали і працюють в школі всі ці роки, хвилиною мовчання вшанували пам'ять померлих учителів. Нинішні учні своїми виступами створили гарний настрій всім присутнім на цьому святі.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.