• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вікриття _в_Огульцівській школі швидкісного Інтернету

Вікриття _в_Огульцівській школі швидкісного Інтернету

2017-12-22

Проведення Інтернтету 22.12.2017

Ура!!! Нарешті в Огульцівській школі проведено високошвидкісний Інтернет!!! Ця подія відкриє новий більш якісний етап навчання в Огульцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Як добре, що вже можна забути часи, коли більше години доводилось чекати, коли з'явиться зв'язок, щоб зареєструватися, наприклад, на вебінар, не говорячи вже про його перегляд...

З нагоди урочистого відкриття Інтернету до школи завітали Яцина Юрій Дмитрович, заступник голови Валківської районної ради, Веретельник Алла Олександрівна, Огульцівський сільський голова, Артемов Ігор Валерійович, директор "Nova Line", які брали безпосередню участь в забезпеченні школи Інтернетом.

Два роки тому через одну з головних вулиць села пройшла нитка "Тріолану", і частина жителів села Огульці змогла користуватися послугами Інтернету. Але це ж несправедливо, що інші вулиці, і особливо школа, залишилися без високошвидкісного Інтернету.

І ось сьогодні інша фірма, яка взяла на себе турботу забезпечення Інтернетом всіх Огульців і школи в першу чергу, - "Nova Line" - святкує разом з нами! Ми тепер маємо змогу під час уроків інформатики на всіх комп'ютерах відкривати браузери та переглядати онлайн або викачувати до комп'ютерів потрібні матеріали, і крім того, користуватися по всій школі Інтернетом через Wi Fi.

відкриття Інтернету От і скажіть тепер, що чудес не буває! Може, це трішечки і Святий Миколай допоміг?

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.