• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До_уваги_випускників! Розпочалася реєстрація на ЗНО!

До_уваги_випускників! Розпочалася реєстрація на ЗНО!

2018-02-06

ЗНО

Звертаємо увагу учнів 11 класів та їх батьків! З 6 лютого 2018 року розпочалася реєстрація на ЗНО-2018!

Повідомляємо, що реєстрація триватиме з 06 лютого до 19 березня 2018 року.

Але в час, коли випускники будуть реєструватися, школа буде формувати списки осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти у формі зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Список), і повинна надсилати його та комплекти реєстраційних документів випускників закладу до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти - в міру надходження від випускників реєстраційних карток.

Тому порада випускникам не відкладати реєстрацію на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти на останні дні.

У разі відсутності у випускника паспорта громадянина України - через поважні причини, до регіонального центру оцінювання якості освіти необхідно подати клопотання (зразок), у якому має бути вказана причина, через яку учень не зміг отримати паспорт громадянина України.

З інформацією щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації здобувачів повної загальної середньої освіти в 2017/2018 навчальному році можна ознайомитися в листі Міністерства освіти і науки України від 31.01.2018 р. №1/9-66«Про організоване завершення 2017/2018 н. р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти».

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.