• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкова зустріч в Огульцівській школі з нагоди 115-ї річниці з дня народження О.Ю. Коржа

Святкова зустріч в Огульцівській школі з нагоди 115-ї річниці з дня народження О.Ю. Коржа

2018-04-20

Почесні гості свята до 115-річчя з дня народження О.Ю.Коржа

Ой зелене жито, зелене!
Хорошії гості у мене -
так співається в одній українській пісні, якою розпочалася в Огульцівській школі святкова зустріч з творчістю Олександра Юхимовича Коржа - поета, гравера, художника, зустріч шанувальників його таланту, земляків, родичів, односельчан та колективу школи.

Вшанувати пам'ять поета-земляка приїхали та прийшли: член Спілок письменників та музикантів України Іван Максимович Лисенко з Києва, родичі Олександра Юхимовича Надія Гаврилівна з Києва та Віктор Юліанович Корж з Харкова, Олександр Володимирович - онук Майка Йогансена з Харкова, Віталій Дмитрович Моісеєв з Огульців, ансамбль "Джерело" Огульцівського сільського будинку культури ім. Т.Г.Шевченка.

Також на свято прийшла Колісник Світлана Михайлівна - вчитель-пенсіонер Огульцівської ЗОШ І-ІІІ стуцпенів, яка почала збирати у нашій школі матеріали про О.Коржа, так би мовити відкрила його нам, започаткувала народознавчий кабінет, якитй зараз переріс в "Огульцівський музей історії школи" і у якому збережено всі знайдені на сьогоднішній день матеріали про Олександра Юхимовича.

Глядачі свята до 115-річчя з дня народження О.Ю.Коржа

Почесні гості свята до 115-річчя з дня народження О.Ю.Коржа Учні школи виконували вірша Олександра Коржа, інсценізували його оповідання "Совина мудрість"

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.