Завершення_тижня Олімпійського

2018-09-10

Підсумкова лінійка Олімпійського тижня-2018 в Огульцівській школі

Ось і пройшов в Огульцівській школі Олімпійський тиждень, під час якого пройшло чимало спортивних розваг, олімпійських змагань, Олімпійський урок. І нарешті підведені його підсумки. Зустрічайте нашу нову Олімпійську зміну - Олімпійський резерв країни! Це кращі спортсмени нашої школи, яких привітали Тетяна Михайлівна Омеляненко, директор школи, Олена Олександрівна Дораж, учитель фізкультури, та вчителі і всі учні 5-11 класів.

Олімпійська збірна Огульцівської школи-2018

Звісно, це гарний поштовх до того, щоб кожен учень задумався над тим, як би і в новому навчальному році досягти таких результатів, щоб наступного року потрапити до когорти олімпійських чемпіонів школи.

Всі присутні на лінійці гаряче вітали вчителя української мови та літератури Анну Сергіївну Андрущенко, яка разом зі своєю родиною зайняла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі "Тато, мама, я - спортивна сім'я".

Підсумкова лінійка Олімпійського тижня-2018 в Огульцівській школіОлена Олександрівна Дораж, вчитель ФК Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів розповідає учням про перемогу Анни Сергіївни Андрущенко у конкурсі "Тато, мама, я - спортивна сім'я"

Анна Сергіївна охоче поділилася досвідом - що ж потрібно було для досягненн таких великих результатів. Адже то була третя перемога сім'ї Андлрущенків: спочатку вони вибороли І місце в районному етапі, потім - І місце - в обласному етапі і набрали рівну кількість балів з учасниками, яким присудили ІІ місце, та за правилами конкурсу потрапили таки на ІІІ сходинку переможців.

 Тато,=

Готувалися Андрущенки: Анна сергіївна з чоловіком Олегом та сином Ростиславом до виступів з Василем Михайловичем - вчителем фізичної культури Шарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - наполегливо, тяжко, до виснаження, дуже багато працювали - що й привело до такого високого результату.

 Тато,=

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.