• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага!_Єгор_Шевченко - новий президент Огульцівського шкільного самоврядування

Увага!_Єгор_Шевченко - новий президент Огульцівського шкільного самоврядування

2018-09-27

Вибори учнівського самоврядування-2018

Сьогодні, 27 вересня 2018 року в Огульцівській школі відбулися справжнісінькі вибори!

Відповідно до Статуту учнівського самоврядування Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вибори нового президента відбулися з метою обрання нового президента учнівського самоврядування. Минулого року президентом школи була Ситник Людмила, учениця 11 класу, яка вибула з даної посади через те, що закінчила школу.

Серед кандидатур на цю посаду було три учні в школі, які подали заявки: Гусак Надія, 9 клас, Пінігіна Дарія, 8 клас, та Шевченко Єгор, 7 класу. Кожен кандидат зачитав свою президентську програму перед учнями середніх і старших класів та вчителями, а потім кожен з голосуючих поклав до однієї з трьох урн папірець для голосування.

За підрахунком папірців в урнах і визначились результати голосування. Переважна більшіть голосуючих забажала, щоб президентом було обрано Шевченка Єгора.

А заступником у нього буде Пінігіна Дарія, яка за кількістю голосів була на 2 місці, тобто вона стає прем'єр-міністром шкільного самоврядування.

Хто входить до складу шкільного кабінету міністрів - буде визначено та оголошено пізніше.

Підсумки голосування підвела Пономарьова Олена Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, наголосивши на великій відповідальності беруть на себе новообрані керівники шкільного самоврядування.

Будь-які рішення учнівського самоврядування можуть бути прийнятими педагогічним колективом або відхилені ним у раз незгоди. Куратором і помічником учням в учнівському самоврядуванні є педагог-організатор Холодна Дарія Володимирівна.

Вітаємо новообраних керівників шкільного самоврядування! А президенту Єгору Шевченку - бажаємо втілення у життя обраної програми!

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.