• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага батьків майбутніх першокласників: розпочато прийом до 1 класу!

Увага батьків майбутніх першокласників: розпочато прийом до 1 класу!

2020-04-24

Увага! Відповідно до листа відділу освіти, молоді та спорту Валківської районної державної адміністрації від 23.04.2020 № 01-30/330, розпорядження Валківської районної державної адміністрації від 23 квітня 2020 року № 103 «Проприйом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Валківського району», повідомляємо, що для зарахування до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Валківського району визначено термін подання заяв з 30 квітня 2020 року по 31 травня 2020 року.

З метою дотримання протиепідеміологічних вимог прийом документів та копій, необхідних для зарахування, буде організовано електронною поштою у сканованій формі без електронного цифрового підпису.

Прохання до батьків майбутніх учнів 1 класу скан-копії або фотокопії свідоцтво про народження дітей, що йтимуть до 1 класу, надсилати електроннними листами на адресу zosh-ogultsy@ukr.net

Шановні батьки! Пропонуємо Вам ознайомитись з матеріалами про особливості розвитку Ваших дітей на сторінці нашого сайту "Інформація для батьків майбутніх першокласників"

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.