Огульцівський ВИПУСКНИЙ - 2021!!!

2021-06-26

/Files/photogallery/1496/зображення_viber_2021-08-02_17-54-30-577.jpg

Здійснилася найзаповініша мрія учнів 11 класу випуску 2021 року - це ВИПУСКНИЙ!

Дуже "врожайний" у цьому році випуск 11 класу - відразу три золотих медалі отримали. За відмінні успіхи у навчанні ними були нагороджені Золотих Ваніна Віолетта, Панасенко Катерина та Резник Маргарита. Всього ж з нашої школу було випущено 9 учнів 11 класу. Дуже гарний клас, яким найбільше опікувалися педагоги Маршала Анатолій Єгорович та Пономарьова Олена Василівна - наше вчительсьтке подружжя, може тому й панував завжди у цьому класі дух злагоди, взаємопідтримки, а також творчий - кожен паросток таланту розкривався у цих учнів протягом всього навчання в школі.

А я кий був випускний! Це захопливе видовище тривало майже три години, протягом яких на сцені ніби яскраві квіти сяючи змінювали одна одну випускниці у надзвичайних нарядах, та й хлопці теж були вражаюче елегантні, хоч їх і всього двійко в цьому класі - для вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти директор школи Тетяна Михайлівна Омеляненко та заступник директора Олена Василівна Пономарьова кожного запрошували на сцену.

А протім почалися вітання: всі друзі, родичі, знайомі вітали кожного випускника, випускники вітали своїх мам і тат, вчителів, батьки вітали своїх дітей із отриманням такого важливого в їх молодому житті документа, молодші школярі вітали своїх старших друзів запальними танцями і піснями...

А які сентиментальні хвилини пережили всі присутні в залі, коли виконувалися танці випускників разом з їх мамами і татами! Але традиційно найбільш емоційні хвилини настали, коли випускники виконали свій прощальний вальс!

І завершальним акордом урочистої частини випускного став салют, влаштований батьками випускників на безпечній відстані від сільського будинку культури, куди зійшлося майже все село.

Що ж, вилетіли й ці пташенята зі шкільного гніздечка... Сумувати з цього приводу звісно, не варто, навпаки - бажаємо всім вам, дорогі наші діти, вже тепер випускники - віднайти свою власну життєву стежинку, вдало влаштуватися у навчальні заклади, віднаходити свою другу половинку і жити щасливо тепере вже дорослим життям! Успіхів всім!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.