• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розкажи_власну історію про війну в Україні

Розкажи_власну історію про війну в Україні

2022-03-29

/Files/images/проект МояВiйна.JPG

#МояВійна

/Files/photogallery/1594/МояВiйна.JPG

Сподіваємося, що всі ви та ваші близькі у безпеці.

Наразі вкрай важливим для нашої перемоги переконати наших міжнародних партнерів більше допомагати Україні: і зброєю, і фінансово, і, нарешті, закрити українське небо.

Саме з цією метою спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України запущено міжнародний проєкт #МояВійна.

Звертаємося до кожного з вас з проханням:

Розкажи власну історію про війну в Україні!
Тебе повинен почути весь світ!
Долучись до переконання міжнародних партнерів, більше допомагати Україні!

Створена платформа #МояВійна (https://mywar.mkip.gov.ua/) за допомогою якої кожен українець може описати реальні факти та особисті переживання війни російської федерації проти України, проти Демократії, проти Свободи та проти Людства, свідком якої став кожен Українець.
Окрім тексту, можна також додати відео або фото підтвердження військових злочинів, які скоюють російські військові країни-агресора.
Будь-який громадянин, будь-якої країни світу зможе побачити і прочитати ці факти рідною для нього мовою від людей, які безпосередньо стали свідками цих подій.
Відео-інструкція для користувачівhttps://youtu.be/E-72fdjE46QУсі кореспонденти проходять модерацію перед тим, як історія стане доступною на весь світ, щоб інші користувачі платформи були впевнені, що це пишуть реальні люди.
Організатори: Міністерство культури та інформаційної політики України, Асоціація інноваційної та цифрової освіти, компанія Totonis.

Спільно зробимо так, щоб кожен громадянин цивілізованого світу сказав: Це –#МояВійна!

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.