• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Незабаром - початок нового навчального року!

Незабаром - початок нового навчального року!

2015-08-28

Коридор 2 поверху старшого крила Огульцівської школи

Ось і настав кінець такого короткого літа! І сьогодні в Огульцівській школі вже проведено пробний збір учнів і пройшла серпнева педагогічна рада у вчителів.

Учні за літо змінилися, підросли, оздоровилися - хто в літніх таборах або на морі, хто у своїх родичів, а хто і вдома в Огульцях - у нас теж клімат гарний, природа сприяє тому, щоб літнє сонечко, чисте повітря і сільське життя надали сил і здоров'я!

У порядку денному сьогоднішньої педагогічної ради були такі питання:

1) Про підсумки роботи школи за 2014/2015 навчальний рік та завдання педколективу на 2015/2016 навчальний рік по покращенню якості знань школярів

2) Про організований початок навчального року:

- Про погодження річного плану роботи школи на 2015/2016 навчальний рік

- Затвердження плану роботи бібліотеки

Згідно з порядком денним виступила директор школи - Тетяна Михайлівна Омеляненко, вона представила нам аналіз роботи школи за минулий навчальний рік за всіма напрямки діяльності школи (щорічний звіт директора можна подивитися або викачати на сторінці директора школи). Також були намічені пріоритетні завдання колективу на новий навчальний рік. В 2015/2016 навчальному році та протягом наступних п'яти років педагоги будуть працювати над новою МЕТОДИЧНОЮ ТЕМОЮ:

«Формування особистості учня на основі якісної освіти та розвитку його ключових компетентностей, творчих можливостей, самовдосконалення»

Новою буде також і ВИХОВНА ТЕМА:

"Формування життєвих компетентностей учнів на всіх етапах становлення особистості"

На педраді виступили також заступники директора: з навчально-виховної роботи - Олена Василівна Пономарьова та з виховної роботи - Ріта Іванівна Полежаєва. Вони познайомили присутніх з питаннями методичної та виховної роботи школи.

План роботи шкільної бібліотеки на новий навчальний рік представила для ознайомлення і затвердження бібліотекар Світлана Василівна Пшенична.

Після обговорення питань педагогічним колективом було затверджено проект рішення та рішення педагогічної ради.

Тож все готово до початку нового навчального року!

А 1 вересня прийдуть до школи 12 першокласників - нових наших шкільних жителів, яких ми радо приймемо до нашої шкільної сім'ї. І деякі зміни стали у складах учнівських колективів у класах. І на сьогоднішній день кількість учнів Огульцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів складає 92 учні! Для порівняння: на кінець минулого навчального року було 76...

Ми чекаємо 1 вересня 2015 року на святкову лінійку учнів, батьків, учителів, односельчан, родичів та усіх, хто хоче відвідати наше шкільне свято!

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.